Th11 taktika Bitch / BoWitch (Bowler + Witch)

Sú rôzne kombinácie útokov s Bowlermi a Witchkami. Niekto k nim berie Golemov (GoBoWi), niekto Healerky alebo len čisto väčšie množstvo Bowlerov + Witch. Každý z týchto útokov má niečo do seba a určite sa ich oplatí vyskúšať všetky, no mne osobne najviac vyhovuje verzia s Healerkami a tej sa budem ďalej venovať.

Ako (ne)stavať base

Tento článok je o tom aké najčastejšie chyby robia hráči pri stavbe base. Keďže sa jedná o strategickú hru, aj pri stavbe base treba rozmýšľať strategicky a tak aj umiestňovať obranu a budovy, ktoré chceme chrániť. V zápale stavania sa ale často zabúda na pár základných bodov, ktoré je dobré vedieť:

Shield, Guard, Personal Break

Asi najväčšia a najrozsiahlejšia zmena v update, ktorý bol 11.12.2015, je zmena „získavania“  štítu (Shield) a pridanie času ochrany base (Village guard). Clash of Clans je o obrane, útočení a týmto krokom sa SuperCell snaží zmeniť filozofiu hrania a sústrediť sa hlavne na obranu a útočenie.

Stratégia útoku s Drakmi pre TH7 a TH8

Útok “Dragon/Dragoon“ je veľmi silný útok a často používaná stratégia útoku pri TH7 a TH8, je to útok iba s Drakmi alebo kombinácia Drakov a Balónov. Draky sú najničivejšia jednotka útočiaca na vzdušné a pozemné jednotky a budovy s vysokým HP. Balóny sú pomalé s nízkym HP, ale na útok používajú bomby, ktoré explodujú pri… Čítať viac »

Stratégia útoku GoWiPe

Útok  “GoWiPe“  je velmi silný útok a často používaná stratégia útoku pri TH8 a viac. Je to útok s Golemami, Wizardami a P.E.K.K.A.-mi. Golem a Giant sú jednotky s vysokým HP, Wizardi dávajú vysoký damage, ale sami majú nízky HP, P.E.K.K.A. je jednotka s vysokým damage. Základný princíp útoku je jednoduchý: Golemovia (Gianti) sa použijú… Čítať viac »

Povinnosti Eldera, Co-Leadera a Leadera

Viaceré klany dávajú pozíciu Eldera hneď po prijatí a Co-Leadera už za minimálny donate, čo nieje šťastné riešenie, lebo noví členovia nevedia na koho sa obrátiť v prípade otázok a môžu dostať mylné informácie alebo vznikajú situácie kedy nový člen, ktorého ani nepoznajú, len dostal pre nič – za nič hodnosť, kickne každého koho vie… Čítať viac »